Daarom

 Esther's Kapsalon

  • Professionals in hairextensions
  • Hairextensions abonnement
  • Garantie op behandelingen
  • Hairextensions op voorraad
  • Advies en treatment in 1 afspraak

Kathleen

Naar aanleiding van de wensen en ideeën van mijn klant, waarbij altijd ruimte is voor overleg, kom ik tot een advies. Daarom vind ik het ook zeer belangrijk om goed naar mijn klanten te luisteren. Het volgen van trainingen is en blijft hierin van groot belang. Ik wil dan ook graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de breedste zin van het woord, om het uiteindelijke doel met mijn klant te behalen.

De inrichting en uitstraling van de salon zijn mede bepalend voor de sfeer en kwaliteit, wat moet resulteren in het feit dat mijn klant tevreden de deur uitgaat, maar uiteindelijk ook weer met veel plezier terugkomt!

Dat is waar je het voor doet, en het mooie van mijn vak…..het kappersvak!!

Esther

In 2006 ben ik begonnen met mijn kapsalon, en was 3 dagen per week geopend. In de loop van de jaren ben ik gegroeid naar 6 openingsdagen, inclusief 2 koopavonden en is Kathleen mijn collega.

Met veel enthousiasme en plezier heb ik mijn kapsalon gemaakt zoals hij nu is. Uiteindelijk kom je dan voor de keuze te staan wat te gaan doen met je kapsalon, uitbreiden, doorgroeien, ander pand? Nee, ik blijf vasthouden aan datgene waar ik mezelf goed bij voel en wat bij mij en mijn klanten past. Op deze manier kan ik mijn kapsalon blijven onderscheiden en ontwikkelen in kwantiteit, continuïteit en het belangrijkste….. kwaliteit.

Dat is waar ik voor sta en waar ik volledig voor ga!