Daarom

 Esther's Kapsalon

  • Professionals in hairextensions
  • Hairextensions abonnement
  • Garantie op behandelingen
  • Hairextensions op voorraad
  • Advies en treatment in 1 afspraak

Great Lengths

Wanneer u kiest voor hairextensions van Great Lengths, kiest u voor hairextensions die de meeste bekende Nederlanders ook dragen. Door de superieure kwaliteit van de hairextensions en de haarschubben, blijft het eigen haar gezond en beschadigd het eigen haar niet door de extensions. Tevens mengen de hairextensions makkelijker met het eigen haar tot een natuurlijk kapsel. Hierdoor kunt u op een onzichtbare wijze hairextensions dragen. Great Lengths Hairextensions worden tegenwoordig wereldwijd aan 60 landen geleverd. In Wijchen is Esther's Kapsalon uw Great Lengths salon!

Wat zijn Great Lengths Hairextensions? 

Great Lengths hairextensions zijn strengen/plukjes haar welke voorzien zijn van een bonding van keratine. Keratine is een natuurlijke bouwstof van het haar. De hairextensions worden voor 100% gemaakt van menselijk haar. Hierdoor hebben de extensions een superieure kwaliteit omdat het haar de originele haarschubben nog heeft. Deze worden zeer zorgvuldig behandeld om de extensions zo gezond mogelijk te laten zijn. Hairextensions met haarschubben zijn namelijk veel beter voor het eigen haar dan hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben. Tevens liggen de haarschubben allemaal in dezelfde richting, dus niet door elkaar, en dat maakt het product uniek.

Productie van Great Lengths Hairextensions

Wanneer de haren uit India in de fabriek aankomen, worden deze eerst gewassen en gesorteerd. Na het sorteren van de haren op kwaliteit en lengte worden de haren ontdaan van de kleur. Dit gebeurt gedurende enkele weken in een ontkleuringsproces. De haren die uit India komen zijn namelijk allemaal zwart of grijs. Doordat dit ontkleuringsproces zolang duurt, blijven de haarschubben onaangetast. Hierdoor blijft de goede kwaliteit bewaard. Na dit ontkleuringsproces worden de haren weer ingekleurd met speciale kleurstoffen. Elke gewenste kleur is hierdoor te maken. Great Lengths maakt gemiddeld 50 verschillende kleuren. Na het kleurproces worden de haren voorzien van een speciale bonding waarmee de hairextensions vastgezet kunnen worden in het haar.

Herkomst

De haren worden, vanwege geloofsovertuiging, geofferd door vrouwen in India waarna de tempels dit haar selecteren en verkopen aan Great Lengths. Great Lengths heeft een aantal vaste tempels waar zij het haar van koopt. Haar van Indiase vrouwen lijkt het meest op het haar van de Westerse vrouw. Het is van uitzonderlijke kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen.

 

 

 

Waarom zou je kiezen voor Great Lengths Hairextensions?

Er zijn drie redenen waarom u zou moeten kiezen voor de hairextensions van Great Lengths: kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. De hairextensions zijn gewoon het beste voor uw eigen haar. Hairextensions van Great Lengths zullen geen schade toebrengen aan uw eigen haarbos. De kwaliteit zit niet alleen in de hairextensions maar ook in het aanbrengen van deze extensions. Alleen door Great Lengths getrainde kappers mogen deze hairextensions zetten. Hiermee zorgt Great Lengths ervoor dat alleen vakkundige en professionele kappers deze hairextensions mogen zetten. Verder zijn de extensions niet te koop bij groothandels of andere haarwinkels om zo de kwaliteit te bewaken.

Natuurlijk vallend haar

Doordat de hairextensions van Great Lengths de originele haarschubben nog hebben, gedragen de hairextensions zich ook zoals het eigen haar. Hierdoor vallen de Great Lengths extensions niet op in het kapsel; de extensions vermengen zich gemakkelijk.Doordat de haarschubben de haren beschermen zal een Great Lengths Hairextension gedurende de draagtijd, perfect van kwaliteit blijven. Andere merken hairextensions zonder haarschubben of met beschadigde haarschubben zullen veel meer en beter verzorgd moeten worden. De haren zijn door de haarschubben ook beter in staat om verzorgingsproducten op te nemen en vast te houden. Hierdoor zult u veel meer genieten van probleemloze hairextensions en krijgt u een natuurlijk uitziend kapsel.

     

Hoe worden Great Lengths hairextensions geplaatst?

Great Lengths eist dat alle hairextensions ingezet worden met een Ultra Sonic machine of de nieuwe Multi Sonic machine. Door middel van deze ultrasone machine worden onhoorbare geluidsgolven geproduceerd. Door de wrijving van deze geluidsgolven wordt de bonding met geluidsgolven zacht gemaakt. De ultrasone machine produceert dus geen hitte om de bonding te laten smelten. Hierdoor is de applicatie (het vastzetten van de hairextension) niet schadelijker voor uw haar dan het föhnen of stijlen met een stijltang. De Ultra Sonic heeft een positieve invloed op het onschadelijke totaalpakket dat Great Lengths heet. Doordat Great Lengths kwaliteit als uitgangspunt heeft, zijn zij het beste hairextensions-merk van de wereld geworden.

Wanneer kiest u voor Great Lengths Hairextensions?

Natuurlijk wil iedereen de beste kwaliteit, echter hangt daar wel een prijskaartje aan. Great Lengths Hairextensions kosten overal in Nederland hetzelfde aangezien zij vaste prijzen hanteert.Heeft u het budget om hairextensions van Great Lengths te nemen, doe dit dan ook. U zult merken dat de kwaliteit echt beter is dan alle andere merken die er in de wereld worden aangeboden. Wij van Esther's Kapsalon hebben reeds tientallen verschillende merken van over de gehele wereld gezien, getest en beoordeeld maar nog nooit hebben wij een betere kwaliteit kunnen vinden. Om de Great Lengths hairextensions makkelijker betaalbaar te kunnen maken voor onze klanten, kunt u kiezen voor het Esther's Kapsalon hairextensions-abonnement. Met dit hairextensions-abonnement betaalt u in maandelijkse termijnen, heeft u volledige garantie op de hairextensions en kunt u toch met een kleiner maandelijks budget genieten van de beste hairextensions ter wereld.

Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions

Als u hairextensions heeft laten zetten, moeten ze er na 3 á 6 maanden ook weer uit. Het verwijderen van Great Lengths Hairextensions dient op een zorgvuldige manier te gebeuren. Bij Esther's Kapsalon worden de extensions met een speciale verwijdertang met verwijdervloeistof verwijderd. Deze tang maakt samen met de vloeistof de bonding week waardoor de extensions makkelijk uit het haar glijden. Alleen op deze manier kunnen de hairextensions onschadelijk verwijderd worden. Hierdoor zal eventuele haarschade worden voorkomen.